Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

Το Ισραήλ δολοφονεί ξανά.

Οι Ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις συντόμευσαν τη φυσική εξόντωση εκατοντάδων Παλαιστινίων στη Γάζα ,μιας κι η εξόντωση έχει αρχίσει καιρό τώρα με τους διαρκείς αποκλεισμούς. Ισραηλινά αεροσκάφη, τάνκς και ελικόπτερα με εντολή της πολιτικής ηγεσίας του Ισραήλ και την υποστήριξη των ΗΠΑ, βομβαρδίζουν συνεχώς τα εδάφη της Γάζας με στόχο να κάμψουν την αγωνιστικότητα και την αξιοπρέπεια του Παλαιστινιακού λαού.
Η σφαγή αυτή βαραίνει τηv πλάτη της διεθνούς κοινότητας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των σιωπηρών κυβερνήσεων καθώς και του ΟΗΕ , που έπρεπε να δεχτεί επίθεση δική του αποστολή και σχολείο για να καταδικάσει τις επιθέσεις του Ισραήλ. Είναι ώρα το παγκόσμιο κίνημα αλληλεγγύης να δυναμώσει τον αγώνα του και να απαιτήσει τον άμεσο τερματισμό του αποκλεισμού της Γάζας, την καταδίκη του Ισραήλ, της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ και τη δίκαια λύση για το λαό της Παλαιστίνης, με τη δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους.
Η νεολαία του ΣΥΝ είναι στο πλευρό των αμάχων και όλου του Παλαιστινιακού λαού που υποφέρει. Πιστεύουμε ότι οι εργαζόμενοι και οι νέοι στη χώρα μας πρέπει να πιέσουν με κάθε δυνατό τρόπο την Ελληνική κυβέρνηση μέσα από διεθνείς και Ευρωπαϊκούς οργανισμούς για την άμεση παύση των Ισραηλινών βομβαρδισμών και την άρση του αποκλεισμού.
Με αφορμή αυτά τα τραγικά γεγονότα, επανέρχεται στην ελληνική επικαιρότητα η ανάγκη για την αλληλεγγύη των λαών, για την ειρήνη που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να φέρει ο δυτικός καπιταλισμός.

Πολιτική Κίνηση
Νεολαίας Συνασπισμού Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: